Scandinavische hanglamp boven een kookeiland

7 Scandinavische hanglampen voor boven de eettafel of kookeiland

Meerdere hanglampen die je laten zien dat een Scandinavische hanglamp de inrichting van je keuken compleet maakt.

Scandinavische hanglampen

Een Scandinavische hanglamp en inrichting is perfect te combineren met een landelijke of moderne inrichting. Het is daarom ook geen probleem om verschillende Scandinavische lampen aan je landelijk of eigentijdse interieur toe te voegen. Een mooie hanglamp in deze stijl boven je eettafel geeft nog meer sfeer. Met Scandinavische lampen geef je de ruimte heel gemakkelijk nog meer warmte en sfeer. Daarom zijn lampen van essentieel belang in ieder interieur. Dat is natuurlijk ook het geval als je kiest voor een inrichting met een Scandinavische tintje.

Deze ronde Scandinavische hanglamp heeft een omtrek van 35cm en is daardoor perfect voor het verlichten van de eettafel.

De moderne hanglamp is verkrijgbaar in maar liefst 7 kleuren en is daardoor erg veelzijdig. Door de strakke kap en de subtiele houten afwerking creëer je de echte Scandinavische look in de ruimte. Daarnaast eist de lamp niet te veel aandacht op en is het de perfecte toevoeging aan een mooie rustige landelijke look of een strak moderne inrichting. Met de 7 verschillende kleuren kan je ook kiezen voor een aanwezigere rol van de Scandinavische hanglamp.

Scandinavische hanglamp boven eettafel

Als u van mooie en kleurrijke verlichting houdt, is deze Scandinavische hanglamp de perfecte keuze. Het is een moderne of minimalistische hanglamp die er zowel in de keuken als in elke andere kamer prachtig uitziet. De hedendaagse lamp hangt boven uw eettafel of kookeiland. Je kunt hem zelfs gebruiken als licht in uw woonkamer om de juiste sfeer te creëren. De hanglamp is eenvoudig te installeren dankzij de ophangdraad met een lengte van 120cm.

De moderne Scandinavische hanglamp is een prachtige decoratie voor boven de eettafel of het kookeiland. De Scandinavische hanglampen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en zijn komen goed tot hun recht in dubbel gebruik en met verschillende kleuren.

Scandinavische hanglamp

Deze eenvoudige Scandinavische hanglamp is een subtiele toevoeging voor een modern interieur. Hij geeft uw keuken of eetkamer een aantrekkelijke Scandinavische stijl dankzij zijn strakke en minimalistische uiterlijk. Het minimalistische ontwerp benadrukt de eenvoud van de lamp en zorgt ervoor dat hij niet teveel afsteekt tegen de rest van je interieur. De neutrale kleur van deze hanglamp maakt hem gemakkelijk te combineren met bijna elke stijl en creëert een look die anders en toch persoonlijk is.

De Scandinavische hanglamp is het perfecte licht voor boven het kookeiland of de eettafel. De moderne hanglamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een E27-fitting, wat flexibiliteit biedt op het gebied van lampkeuze.

Scandinavische hanglampen boven kookeiland

Trek de aandacht met de Scandinavische hanglamp, die geschikt is voor zowel boven de eettafel als in de keuken. De hanglamp met zijn eenvoudige ontwerp is uiterst veelzijdig. Hij kan worden opgehangen boven een eiland in de keuken, waardoor een aangename sfeer wordt gecreëerd en er voldoende licht is om het receptenboek te lezen of alle ingrediënten van het boodschappenlijstje op te schrijven.

Deze moderne hanglamp is de perfecte manier om een beetje Scandinavisch design in je huis te krijgen. Deze minimalistische en strakke hanglamp is verkrijgbaar in wit, zwart en grijs.


Scandinavische hanglamp boven de eettafel

De Scandinavische hanglamp is de oplossing voor een moderne keuken of eetkamer. De lange, witte kabel geeft je de mogelijkheid om hem boven de eettafel of boven het kookeiland te hangen. Deze prachtige Scandinavische hanglamp heeft een E27 fitting en is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren waardoor hij geschikt is voor elk interieur.

Een moderne, Scandinavische hanglamp geïnspireerd op de prachtige eenvoud van Scandinavisch design. Deze hanglamp is een minimalistisch statement in uw keuken of eetkamer dankzij de strakke lijnen en slanke vorm.

Scandinavische hanglamp boven eettafel
Terug naar blog